Termes i condicions de servei bioku.com
Comprar online, és fácil. Segueix aquests passos i fes la millor compra en 5 minuts Escull el producte del nostre catàleg (ATENCIÓ: preus amb IVA i sense transport)
Introdueix el nombre d’unitats que vols Fes clic al botó AFEGIR AL CARRET per a fer efectiva la teva comanda.
Omple el formulari amb les teves dades. Revisa la teva comanda i selecciona la forma de pagament.
Fes clic al botó CONTINUAR per saber l’import final.
Marca la casella d’acceptació de les condicions generals de contractació.
Finalment fes clic al botó ACCEPTAR i segueix les instruccions.
El sistema de pagament es mitjançant tarja bancària a través de la passarel·la de pagament. El procés de compra de és totalment segur i les teves dades es transmeten encriptades directament al banc sense possibilitat que ningú més les pugui veure o capturar aixi s’ofereix Seguretat i protecció als compradors cumplin els protocolos SLL. que la pasarel·la de pagoament utilitza el sistema 3DSecure redirigint les dades a servidors segurs sense que el comerç pugui accedir a les dades de la targeta o emmagatzemar-les. Pots comprar online qualssevol dels nostres productes amb paagament segur amb targeta de crèdit i entrega a domicili.
El transport
El transport es fa amb NACEX. Fem enviaments a tot Catalunya i tot Espanya (excepte le Illes Balears i les Canàries), i el plaç d’entrega és de 24-48 h. de dilluns a divendres. En ocasions, i per causes de l’operador logístic, podríen ser 72 h. L’entrega és a domicili en 24 hores. El cost de l’enviament és de 4,00€ (IVA inclós) sobre la comanda mínima que es veurà incrementat en relació al pes del que es vagi afegint a la comanda. Amb comandes superiors a 45€ (IVA inclós) els ports son gratuïts.
Cancel·lació d’una comanda
Es podrà cancel·lar la comanda en qualsevol moment abans que l’estat estigui marcat com “enviat”, en aquest cas es retornarà la quantitat de diners íntegra menys les despeses ocasionades pel mètode de pagament escollit. Un cop la comanda surti de les nostres instal·lacions les comandes no es podran cancel·lar i no es tindrà dret a reemborsament
Devolució d’una comanda
En cap cas es podrà retornar una comanda si no té una incidència.
Gestió d’incidències
El client només podrà reclamar en els següents casos: Que el paquet estigui trencat i que això afecti la qualitat del producte(en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega).
Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat. Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail a info@bioku.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar l’incidéncia.
Política de reemborsaments
Un cop comprovat que el producte retornat correspon a la gestió d’una incidència, procedim al reemborsament del seu import. El reemborsament es farà sempre utilitzant el mateix mètode que vas utilitzar en la compra: transferència, targeta de crèdit o transferència en el cas de les comandes contra reemborsament.
Càlcul dels reemborsaments
Si la devolució és deguda a algun error per la nostra part o perquè has rebut algun producte erroni o en mal estat, et tornarem les despeses d’enviament que et cobrem a l’enviar-te el producte.