Termes i condicions de servei bioku.com
Comprar online, és fácil. Segueix aquests passos i fes la millor compra en 5 minuts Escull el producte del nostre catàleg (ATENCIÓ: preus amb IVA i sense transport)
Introdueix el nombre d’unitats que vols Fes clic al botó AFEGIR AL CARRET per a fer efectiva la teva comanda.
Omple el formulari amb les teves dades. Revisa la teva comanda i selecciona la forma de pagament.
Fes clic al botó CONTINUAR per saber l’import final.
Marca la casella d’acceptació de les condicions generals de contractació.
Finalment fes clic al botó ACCEPTAR i segueix les instruccions.
El sistema de pagament es mitjançant tarja bancària a través de la passarel·la de pagament del BBVA. El procés de compra de és totalment segur i les teves dades es transmeten encriptades directament al banc sense possibilitat que ningú més les pugui veure o capturar. Compra online qualssevol dels nostres productes. Pagament segur amb targeta de crèdit i entrega a domicili.
El transport
El transport es fa amb NACEX. Fem enviaments a tot Catalunya i tot Espanya (excepte le Illes Balears i les Canàries), i el plaç d’entrega és de 24-48 h. de dilluns a divendres. En ocasions, i per causes de l’operador logístic, podríen ser 72 h. L’entrega és a domicili en 24 hores. El cost de l’enviament és de 4,00€ (IVA inclós) sobre la comanda mínima que es veurà incrementat en relació al pes del que es vagi afegint a la comanda. Amb comandes superiors a 45€ (IVA inclós) els ports son gratuïts.
Gestió d’incidències
El client només podrà reclamar en els següents casos: Que el paquet estigui trencat i que això afecti la qualitat del producte(en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega).
Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat. Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail a info@bioku.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar l’incidéncia.
Política de reemborsaments
Un cop comprovat que el producte retornat correspon a la gestió d’una incidència, procedim al reemborsament del seu import. El reemborsament es farà sempre utilitzant el mateix mètode que vas utilitzar en la compra: transferència, targeta de crèdit o transferència en el cas de les comandes contra reemborsament.
Càlcul dels reemborsaments
Si la devolució és deguda a algun error per la nostra part o perquè has rebut algun producte erroni o en mal estat, et tornarem les despeses d’enviament que et cobrem a l’enviar-te el producte.