PRODUCTES

LES NOSTRES ESPECIALITATS PASTISSERES

Disposem d’un assortiment amb més de 50 referències.

Elaborem pans amb diferents tipus de farina, com l’espelta, el blat i el kamut; magdalenes; croissants; pasta de full; pastes de te variades; melindros; ensaïmades de cabell d’àngel; cocs ràpids, i tot un assortiment de més de 50 productes elaborats de manera artesana al nostre obrador de Lleida.

Quasi tots els productes són vegans i estan fets a base de blat, espelta i kamut ecològic. L’únic derivat animal que utilitzem és l’ou.

Quasi tots els productes són vegans i estan fets a base de blat, espelta i kamut ecològic. L’únic derivat animal que utilitzem és l’ou.

CULTIUS ECOLÒGICS

Els nostres productes provenen dels cultius ecològics i utilitzen un sistema de rotació i de descans en la terra que n’afavoreix el conreu. Les terres s’adoben amb adobs orgànics, adobs verds i compost. Les plagues es controlen amb l’associació i la combinació dels cultius, i també es respecten els depredadors naturals, ja que mantenen l’equilibri existent en la mateixa natura.

L’espelta és un blat rústic, conreat en terres de muntanya, que es caracteritza per la resistència al fred i a les inclemències del temps. Se sembra el mes de novembre i se sega a finals d’agost.

Té un elevat percentatge de magnesi, fòsfor, ferro i proteïnes i és una inesgotable font de vitamines A, D, C, F i E. És molt recomanable per a aquelles persones que cerquin aliments de gran qualitat i per a les que tinguin petites intoleràncies al gluten. També és molt adient en cas d’estrès, colesterol i desordres alimentaris.

TEMPS DE PRODUCCIÓ

Per elaborar els nostres productes, realitzem una fermentació làctica de més de 5 hores amb masses mare de producció pròpia.

Aquest temps de fermentació, lent i controlat, ens permet extreure tot el sabor del cereal i millorar les característiques organolèptiques i l’estructura del gluten, fet que facilita la digestió de les fitases, presents en tots els cereals integrals, com el blat i l’espelta.