PREGUNTES FREQÜENTS

A la nostra botiga en línia, comprar els nostres productes ecològics és molt fàcil.

  • Cada producte es mostra etiquetat i amb el preu, sempre amb IVA. Per comprar només has d’escollir el nombre d’unitats i clicar sobre el botó Afegir  a la senalla. Pots consultar la teva cistella tants cops com vulguis.
  • Quan cliquis a la teva cistella, hi pots veure tots els productes seleccionats. Si vols, pots afegir-hi o restar-ne unitats. Si encara vols continuar comprant, clica sobre Continuar comprant. Si, en canvi, dones per finalitzada la compra, només has de clicar sobre Realitzar la compra.
  • Per fer efectiva la compra, necessitem les teves dades:
    • Si és el primer cop que compres a la nostra botiga en línia, hauràs de registrar-te omplint un breu formulari.
    • Si ja estàs registrat, podràs accedir al teu compte introduint el nom d’usuari i la contrasenya.
  • Un cop realitzada la compra, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la comanda.

Et trucarem per assegurar-nos que el dia del lliurament hi haurà algú al domicili.

Si no et va bé aquell dia, podem canviar-lo o també podem fer l’entrega a la porteria, a casa d’un veí o a la teva feina. L’entrega es farà sempre que hi hagi algú per rebre-la al domicili indicat.

Sí. Si la compra és inferior a 30 euros, les despeses d’enviament tenen un cost de 3 euros. Per compres superiors a aquesta quantitat, l’enviament és gratuït.

Si reps la comanda i, per qualsevol motiu, no està en condicions adequades, has de contactar amb nosaltres, per aclarir el motiu del problema i reclamar a l’agència de transport, en cas que s’hagi malmès el producte.

Sí, a excepció de les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Hem limitat la nostra zona d’enviament a la Península.

L’entrega es realitzarà en un termini d’entre 24 i 48 hores. Tan aviat com ens arribi la comanda, aquesta entrarà a producció i la rebràs al teu domicili en un termini màxim de dos dies.

Tens alguna altra pregunta?