PASTISSERIA ECOLÒGICA

Certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica.

Et preocupa la qualitat i els orígens d’allò que menges? A nosaltres, també.

Cada cop som més les persones conscients dels efectes nocius sobre la salut que tenen alguns dels processos productius destinats a maximitzar la producció dels aliments. Així mateix, totes les matèries primeres que emprem són d’origen ecològic: les verdures, els fruits secs com l’ametlla, el sèsam, els pinyons, la llinosa, el sucre de canya integral…

Totes les nostres farines provenen del cultiu ecològic.

CERTIFICACIÓ ECOLÒGICA

Estem certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) que garanteix, a través d’auditories periòdiques, que tots els nostres productes han estat elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat revisats durant tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Només els productes amb el segell del certificat tenen la garantia de ser ecològics.

Grups de consum ecològic

Aposta per un consum alternatiu, crític i responsable.

Saps com n’és d’important l’adquisició de productes ecològics i t’agradaria consumir productes de proximitat a un preu ajustat i just? Existeixen els grups i cooperatives de consum.

Què són?

Són grups de compra formats per persones consumidores que s’agrupen per consumir producte ecològic fresc, de gran qualitat i amb els valors de consum crític i responsable.  Treballem amb diversos grups de consum com Lo Cabás de Juneda (les Garrigues).