Preguntes Freqüents

Com comprar?

A la nostra botiga en línia, comprar els nostres productes ecològics és molt fàcil.

  • Cada producte es mostra etiquetat i amb el preu, sempre amb IVA. Per comprar només has d’escollir el nombre d’unitats i clicar sobre el botó Afegir  a la senalla. Pots consultar la teva cistella tants cops com vulguis.
  • Quan cliquis a la teva cistella, hi pots veure tots els productes seleccionats. Si vols, pots afegir-hi o restar-ne unitats. Si encara vols continuar comprant, clica sobre Continuar comprant. Si, en canvi, dones per finalitzada la compra, només has de clicar sobre Realitzar la compra.
  • Per fer efectiva la compra, necessitem les teves dades:
    • Si és el primer cop que compres a la nostra botiga en línia, hauràs de registrar-te omplint un breu formulari.
    • Si ja estàs registrat, podràs accedir al teu compte introduint el nom d’usuari i la contrasenya.
  • Un cop realitzada la compra, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la comanda.

Què passa si no hi ha ningú a casa quan arribi la comanda?

Et trucarem per assegurar-nos que el dia del lliurament hi haurà algú al domicili.

Si no et va bé aquell dia, podem canviar-lo o també podem fer l’entrega a la porteria, a casa d’un veí o a la teva feina. L’entrega es farà sempre que hi hagi algú per rebre-la al domicili indicat.

 

Be

He de pagar despeses d’enviament?

Sí. Si la compra és inferior a 30 euros, les despeses d’enviament tenen un cost de 3 euros. Per compres superiors a aquesta quantitat, l’enviament és gratuït.

Què puc fer si no estic satisfet amb el producte?

Si reps la comanda i, per qualsevol motiu, no està en condicions adequades, has de contactar amb nosaltres, per aclarir el motiu del problema i reclamar a l’agència de transport, en cas que s’hagi malmès el producte.

Els enviaments són a tot Espanya?

Sí, a excepció de les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Hem limitat la nostra zona d’enviament a la Península.

Quan m’arribarà la comanda?

L’entrega es realitzarà en un termini d’entre 24 i 48 hores. Tan aviat com ens arribi la comanda, aquesta entrarà a producció i la rebràs al teu domicili en un termini màxim de dos dies.

Tens alguna altra pregunta?

No trobes la sresposta?

Si no pots trobar resposta a les questions mes habituals que es plantegen com a usuari de la nostra pàgina contacta amb nosaltres i t’atendrem amb molt de gust.