CONDICIONS GENERALS D’ÚS DE LA WEB

1. OBJECTE

Les presents Condicions Generals regulen l’adquisició dels productes oferts en el lloc web bioku.com del qual és titular ANTONIO RODRÍGUEZ PALAU NIF: 78056706L (d’ara endavant, BIOKU).

L’adquisició de qualsevol dels productes comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicables en adquirir determinats productes.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de procedir a l’adquisició de qualsevol dels productes oferts.

2. IDENTIFICACIÓ I COMUNICACIONS

BIOKU, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

  • El seu domicili social i adreça postal està en C/ Neptú, 3 25003 Lleida
  • Correu electrònic: info@bioku.com 
  • Telèfon: 931 234 567

3. PRODUCTES

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en pantalla.

BIOKU es reserva el dret de decidir, a cada moment, els productes i/o serveis que s’ofereixen als Clients. D’aquesta manera, BIOKU podrà, en qualsevol moment, afegir nous productes i/o serveis als oferts actualment. Així mateix BIOKU es reserva el dret a retirar o deixar d’oferir, en qualsevol moment, i sense previ avís, qualsevol dels productes oferts.

L’adquisició d’algun dels productes podrà fer-se entrant en la web bioku.com on podrà accedir a la compra dels diferents productes, l’usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades en la web.

4. PROCÉS DE COMPRA

Per a realitzar qualsevol compra en bioku.com és necessari que el client sigui major d’edat, i accepti les condicions d’ús de la web.

A més caldrà que el client, en entrar en bioku.com i a través d’un formulari de recollida de dades, proporcioni a BIOKU la informació necessària per al lliurament de la compra; dades que en qualsevol cas seran veraços, exactes i complets sobre la seva identitat i domicili de lliurament que el client haurà de consentir expressament mitjançant l’acceptació de la política de privacitat de BIOKU.

Els passos a seguir per a realitzar la compra són els indicats en la pròpia web:

4.1. LLIURAMENT

La comanda serà lliurada en l’adreça indicada pel client en el moment de registrar-se TERMINIS DE LLIURAMENT.

Fem enviaments en tota Catalunya i tota Espanya (excepte le Illes Balears i Canàries). Els enviaments es realitzen a través de l’empresa NACEX. i el termini de lliurament és de 24-48 h. de dilluns a divendres. A vegades, i per causes de l’operador logístic, podrien ser 72 h.

El cost de l’enviament és de 3,00 € (IVA inclòs) sobre la comanda mínima que es veurà incrementat en relació amb el pes què se li vagi afegint a la comanda. Amb comandes superiors a 30 € (IVA inclòs) els ports són gratuïts.

4.2. PREUS, DESPESES I IMPOSTOS

Els preus dels productes que es recullen en bioku.com estaran garantits durant el temps de validesa d’aquests, i sigui com sigui el destí de la comanda. Les despeses d’enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals.

4.3. PRODUCTES I SERVEIS

Els preus finals de tots els productes i serveis, al costat de les seves característiques, les ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen en cadascun dels articles que apareixen en el catàleg de bioku.com

Els productes tenen l’IVA inclòs.

El tipus d’IVA seran els aplicables legalment a cada moment i per a cada tipus de producte.

Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar serà el vigent en la data de realització de la comanda. De qualsevol manera, el cost final serà comunicat al client en el procés de compra electrònica abans que aquest formalitzi la seva acceptació.

5. FORMES DE PAGAMENT

Posem a la seva disposició aquestes formes de pagament: Per targeta de crèdit o dèbit.

Pot realitzar el pagament de manera immediata a través de la passarel·la de pagament segur Servired/*RedSys del nostre banc.

Si fos necessari realitzar qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l’import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament.

Les dades tant personals com bancaris seran protegits amb totes les mesures de seguretat establertes per REGLAMENT (UE) 2016/679 amb total confidencialitat.

Mitjançant transferència bancària a favor de la cuenta de BIOKU havent d’indicar en el moment de realitzar la transferència el nom del client i número de comanda.

6. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I DESISTIMENT

Cancel·lació d’una comanda: Es podrà cancel·lar la comanda en qualsevol moment abans que l’estat estigui marcat com “enviat”, en aquest cas es retornarà la quantitat de diners íntegra menys les despeses ocasionades pel mètode de pagament triat.

Una vegada la comanda surti de les nostres instal·lacions les comandes no es podran cancel·lar i no es tindrà dret a reemborsament.

Devolució d’una comanda: A causa de les característiques del producte, en cap cas es podrà retornar una comanda si no té una incidència.

Gestió d’incidències: El client només podrà reclamar en els següents casos:

  • Que el paquet estigui trencat i que això afecti la qualitat del producte (en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-lo constar en l’albarà de lliurament).
  • Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat.

Per a qualsevol altre dubte o consulta pots enviar un mail a info@bioku.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb tu en menys de 24 hores per a solucionar la incidència.

Política de reemborsaments: Una vegada comprovat que el producte retornat correspon a la gestió d’una incidència, procedim al reemborsament del seu import. El reemborsament es farà sempre utilitzant el mateix mètode que vas utilitzar en la compra:

  • Transferència, targeta de crèdit o transferència en el cas de les comandes contra reemborsament.

Càlcul dels reemborsaments: Si la devolució es deu a algun error per part nostra o perquè ha rebut algun producte erroni o en mal estat, et tornarem les despeses d’enviament que et cobrem en enviar-te el producte.

7. ATENCIÓ Al CLIENT I RECLAMACIONS

Per a interposar qualsevol queixa o reclamació davant BIOKU el client haurà de dirigir-se a través de l’adreça de correu electrònic info@bioku.com. Segons la Resolució de litigis en línia en matèria de consum de la UE i conforme a l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, l’informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

8. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent. La llengua utilitzada serà el català i/o el castellà.

9. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: BIOKU.

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats i enviar comunicacions comercials.

Legitimació: Execució d’un contracte, interès legítim del Responsable.

Destinataris: No estan previstes cessions de dades a tercers.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

Procedència: El propi interessat.

Informació addicional: bioku.com

10. FORMULARI DE DESISTIMENT

A l’atenció de: BIOKU

C/ Neptú, 3 25003 Lleida

info@bioku.com

Per la present li comunico que desisteixo del contracte de venda celebrat amb vostès en relació als següents productes:

PRODUCTE REFERÈNCIA

Data de comanda: Recepció de la comanda:

DADES DEL CONSUMIDOR

Nom i cognoms:

CIF/NIF/NIE:

Domicili:

Telèfon:

Email:

En ____________ a _ de __________ de __ .

Signatura:

11. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats i enviar comunicacions comercials.

Legitimació: Execució d’un contracte, interès legítim del Responsable.

Destinataris: No estan previstes cessions de dades a tercers.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable del tractament.

Procedència: El propi interessat.

Informació addicional: bioku.com