ELS ORÍGENS

Cercant noves maneres de viure

Bioku porta el segell del seu pastisser i creador, Antonio Rodríguez.

Un dia, l’Antonio, després d’un temps de treballar com a assalariat en un obrador, va adonar-se que el que elaborava no confluïa amb els seus valors.

I, tot d’una, va decidir canviar.

Per salut i convicció.

Va fer-se vegetarià i va començar a consumir productes ecològics i a elaborar el seu propi pa. Ho feia amb foc de llenya i en companyia d’uns amics, a la Torre Forns.

Acabava de néixer l’espurna que es transformaria en Bioku.

L’any 1986, l’Antonio obria el primer obrador ecològic de Lleida 100 % saludable.

Una qüestió d’amor propi

Actualment, i amb la mateixa il·lusió que l’any 1986, l’Antonio treballa cada dia a l’obrador amb el mateix entusiasme i la mateixa vitalitat que el primer dia.
Sempre pendent de la feina per obtenir el resultat més òptim, amb amor i harmonia, i el convenciment que els aliments sense transgènics, poc processats, de proximitat i ecològics, aporten beneficis saludables per les persones i el planeta.

Els valors

Som ecologistes i estimem el medi ambient

A Bioku promovem l’ecologia i contribuïm a la protecció del medi ambient, del benestar animal i del desenvolupament rural.
Potenciem un comerç ètic, just, sobre la base integral de criteris socials, mediambientals, ecològics i de salut.

Som membres de diversos organismes ecologistes, com Greenpeace i Ipcena, i col·laborem amb entitats com Trenca, Survival i Justícia i Pau, que treballa a favor de la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social, la solidaritat i la protecció de la naturalesa.

L’obrador

Elaborem els nostres productes a Lleida i els distribuïm arreu de l’Estat

Apostem per un consum responsable i de proximitat.

Tots els nostres productes són elaborats diàriament al nostre obrador del carrer Neptú de Lleida. Els ingredients que utilitzem provenen de productors de proximitat i són fruit de cultius ecològics certificats. Així, per exemple, l’oli d’oliva verge extra prové de les Garrigues; les farines, de la comarca de la Segarra, i el gra, d’Almacelles.